Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Guiso de lentejas (Misir wat)
- 100 g de cebolla en trozos
- 60 g de chalotas en mitades
- 2 dientes de ajo
-
150
g de tomates cherry en mitades
veya 150 g de tomate en trozos - 50 g de mantequilla en trozos
- 2 cucharadas de curry en polvo etíope (berbere)
- 250 g de lentejas rojas partidas (ver sugerencia)
- 450 g de caldo de verduras
- 1 hoja de laurel seca
- 15 g de tomate concentrado
- ½ cucharadita de azúcar
- ¼ de cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1608.8 kJ / 384.5 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Karbonhidrat
- 55.5 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 12 g
- Sodyum
- 404 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35 Min
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40 min
Curry de garbanzos y verduras
25 Min
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35 Min
Estofado de berenjena picante
30 min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2h 40min
Guiso de carne etíope (Zighinì)
1 Std.
Curry vegano de berenjenas
50 Min
Puré rústico de patata y batata con romero
45min
Curry en polvo etíope (Berbere)
5 Min
Curry vietnamita de pescado
45min
Curry vegano con tofu
30 min