Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 tranches de saumon fumé
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 g d'agar-agar
- 200 g de ricotta
- 200 g d'asperges vertes en conserve, égouttées
- 5 feuilles de basilic frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 993 kJ / 238 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g
- Yağ
- 17.3 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Cheesecake poireau et saumon fumé
5 godz. 50 min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2 godz. 15 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15min
Ballotine comme un macaron
25min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 godz. 35 min
Mousses de betterave en deux façons
15min