
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à crêpe au lait ribot
- 250 g de farine de blé
- 3 œufs
- 500 g de lait ribot
- 30 g de beurre demi-sel mou
- ½ c. à café de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- ½ cube de bouillon de volaille
- 800 g de poireaux coupés en tronçons
- 50 g de beurre demi-sel
- beurre pour la poêle
- 12 belles noix de saint-jacques
- 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre 5 baies à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 362 kcal / 1529 kJ
- Protein
- 19.5 g
- Yağ
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 36.7 g
- Lif
- 5.2 g