Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à crêpe au lait ribot
- 250 g de farine de blé
- 3 œufs
- 500 g de lait ribot
- 30 g de beurre demi-sel mou
- ½ c. à café de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- ½ cube de bouillon de volaille
- 800 g de poireaux, coupés en tronçons
- 50 g de beurre demi-sel
- beurre, pour la poêle
- 12 belles noix de saint-jacques
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1529 kJ / 362 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 36.7 g
- Yağ
- 15.2 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Nage de saint-jacques
1h 20min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Carpaccio de saint-jacques
45 Min
Crêpe Suzette
35min
Salade de pâtes aux coques
45 Min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min
Coquillages à la fondue de poireaux
35min
Petit flan de la mer en cocotte
40 Min
Bar farci à l'oseille
1ωρ. 10 λεπτ.
Crêpes des îles
40 Min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1h 30min