Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g de beurre doux, pour le moule
- 700 g de saumon frais
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 œufs
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1080 kJ / 258 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 0.1 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Palmiers saumon aneth
40 min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2h 15min
Terrine de poulet au basilic
4h 10min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Verrines estivales
12h
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 min
Bavarois d'asperge
15 min
Pain de saumon
1 Std. 20 Min
Terrine aux deux poissons
1h
Terrine de poisson
1h