Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti
- polpo fresco, 4 tentacoli
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 120 g di latte
- 1 pizzico di sale
- fili di erba cipollina fresca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1452 kJ / 347 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Karbonhidrat
- 34.2 g
- Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1 Std. 10 Min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1 Std.
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1 Std.