豆腸炒花生

豆腸炒花生

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
2 人份

Malzemeler

  • 黑麻油
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 乾香菇 (約6朵),泡軟,去蒂頭,切丁
    15 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切丁(約1公分)
    50 克
  • 素蠔油
    20 克
  • 30 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 豆腸 (油炸),切塊(約2-3公分)
    200 克
  • 小黃瓜 切丁(約1公分)
    60 克
  • 罐頭花生 略沖洗去除湯汁
    40 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 657 mg
Protein 278.5 g
Kalori 1324.1 kJ / 316.5 kcal
Yağ 11.8 g
Lif 8 g
Doymuş Yağ 5775.5 g
Karbonhidrat 27.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...