Cihazlar ve Aksesuarlar
腐乳空心菜
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
豆腐乳25 克
-
水1 大匙
-
蠔油1 茶匙
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切段1 枝
-
油1 大匙
-
香油1 茶匙
-
空心菜 梗葉分開,切段(約3公分)300 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
1.229 g
Kalori
322 kJ /
77 kcal
Yağ
5.303 g
Lif
1.779 g
Karbonhidrat
4.102 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
五星級家常菜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan