Cihazlar ve Aksesuarlar
苦瓜黃豆排骨湯
Hazırlık 5 dk
Toplam 5sa 5 dk
4 人份
Malzemeler
-
水 (含川燙和料理用)2000 克
-
排骨550 克
-
薑 切片10 克
-
榨菜 切片20 克
-
米酒40 克
-
乾燥黃豆 浸泡4小時,瀝乾60 克
-
苦瓜 切塊(約3公分)200 克
-
鹽1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
31 g
Kalori
1962 kJ /
469 kcal
Yağ
35 g
Lif
4 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
三高族怎麼吃
10 Tarif
Tayvan
Tayvan