Cihazlar ve Aksesuarlar
莧菜炒雙蛋
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
莧菜 (挑除粗梗,只取嫩葉),切段300 克
-
鹹蛋 切塊(約1.5 公分)1 顆
-
皮蛋 只取蛋白,切塊(約1.5公分)1 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
水20 克
-
香油 少許
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
7.09 g
Kalori
575 kJ /
137 kcal
Yağ
10.31 g
Lif
3.34 g
Karbonhidrat
5.18 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季好味道
70 Tarif
Tayvan
Tayvan