Cihazlar ve Aksesuarlar
鮮菇炒莧菜
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
2 人份
Malzemeler
-
黑麻油10 克
-
薑 切絲15 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,切段(約3公分)100 克
-
水10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
莧菜 切段(約5公分)200 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾2 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
193.5 mg
Protein
3.4 g
Kalori
337.4 kJ /
80.7 kcal
Yağ
5.5 g
Lif
3.5 g
Doymuş Yağ
4144.5 g
Karbonhidrat
6.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
炎夏解方
10 Tarif
Tayvan
Tayvan
產後補給站
74 Tarif
Tayvan
Tayvan