樹子蒸虱目魚

樹子蒸虱目魚

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
2 人份

Malzemeler

  • 虱目魚肚 (約200-250克)
    1 片
  • 醬油
    10 克
  • 樹子 去籽,略微切碎
    40 克
  • 切片
    10 克
  • 500 克
  • 切絲 (裝飾用)
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切絲 (裝飾用)
    5 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 291.5 mg
Protein 22.3 g
Kalori 775.7 kJ / 185.4 kcal
Yağ 9.5 g
Lif 0.2 g
Doymuş Yağ 589.7 g
Karbonhidrat 1.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...