Cihazlar ve Aksesuarlar
樹子蒸虱目魚
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
2 人份
Malzemeler
-
虱目魚肚 (約200-250克)1 片
-
醬油10 克
-
樹子 去籽,略微切碎40 克
-
薑 切片10 克
-
水500 克
-
蔥 切絲 (裝飾用)10 克
-
新鮮紅辣椒 切絲 (裝飾用)5 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
291.5 mg
Protein
22.3 g
Kalori
775.7 kJ /
185.4 kcal
Yağ
9.5 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
589.7 g
Karbonhidrat
1.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給站
57 Tarif
Tayvan
Tayvan