Cihazlar ve Aksesuarlar
破布子蒸鱈魚
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
鱈魚肉片250 克
-
米酒1 大匙
-
鹽1 小撮
-
蒜頭 切片3 粒
-
薄鹽醬油1 茶匙
-
破布子 含湯汁2 大匙
-
水600 克
-
蔥 切絲5 克
-
新鮮紅辣椒 去籽切絲5 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
9.543 g
Kalori
539 kJ /
129 kcal
Yağ
7.501 g
Lif
0.134 g
Karbonhidrat
3.626 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一級棒海鮮料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan