蒜味蒸鱸魚
TM5 TM6

蒜味蒸鱸魚

3.8 (4 değerlendirme)

Malzemeler

  • 400 克 鱸魚, 只取魚肚,在魚皮面劃刀
  • 1 根 新鮮辣椒, 去籽,切段
  • 20 克 蔥, 切段(約1公分)
  • 30 克 蒜頭
  • 30 克 醬油
  • 1 茶匙 御膳鮮味粉
  • 1 茶匙 糖
  • 1 茶匙 白胡椒粉
  • 10 克 紹興酒
  • 610 克 水 (含料理和蒸煮用水)

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
368 kJ / 88 kcal
Protein
13.2 g
Karbonhidrat
4.1 g
Yağ
1.525 g
Lif
0.675 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler