蒜味蒸鱸魚

蒜味蒸鱸魚

4.0 5 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 人份

Malzemeler

  • 鱸魚 只取魚肚,在魚皮面劃刀
    400 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切段
    1 根
  • 切段(約1公分)
    20 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 醬油
    30 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 紹興酒
    10 克
  • (含料理和蒸煮用水)
    610 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 13.2 g
Kalori 368 kJ / 88 kcal
Yağ 1.525 g
Lif 0.675 g
Karbonhidrat 4.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...