Cihazlar ve Aksesuarlar
蒜味蒸鱸魚
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 人份
Malzemeler
-
鱸魚 只取魚肚,在魚皮面劃刀400 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切段1 根
-
蔥 切段(約1公分)20 克
-
蒜頭30 克
-
醬油30 克
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
紹興酒10 克
-
水 (含料理和蒸煮用水)610 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
13.2 g
Kalori
368 kJ /
88 kcal
Yağ
1.525 g
Lif
0.675 g
Karbonhidrat
4.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan