Cihazlar ve Aksesuarlar
開陽白菜
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
蒜頭3 粒
-
蝦米 泡水約10分鐘後瀝乾20 克
-
乾香菇 泡軟、切絲10 克
-
紅蘿蔔 去皮、切片20 克
-
大白菜 切段 (約3公分)500 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
太白粉 加30克水調勻1 茶匙
-
香油 少許
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
5 g
Kalori
299 kJ /
72 kcal
Yağ
4 g
Lif
1.815 g
Karbonhidrat
5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
廚藝大神
10 Tarif
Tayvan
Tayvan
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Tarif
Tayvan
Tayvan