青木瓜燉排骨

青木瓜燉排骨

4.0 2 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
2 人份

Malzemeler

  • 800 克
  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 排骨 切塊(約4公分),預先川燙去除血水
    200 克
  • 青木瓜 去皮,去籽,切塊(約3公分)
    200 克
  • ¼ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 252.3 mg
Protein 18.6 g
Kalori 1328.8 kJ / 317.6 kcal
Yağ 23.4 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 3181.4 g
Karbonhidrat 7.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...