Cihazlar ve Aksesuarlar
青木瓜燉排骨
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
2 人份
Malzemeler
-
水800 克
-
嫩薑 切片15 克
-
排骨 切塊(約4公分),預先川燙去除血水200 克
-
青木瓜 去皮,去籽,切塊(約3公分)200 克
-
鹽¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
252.3 mg
Protein
18.6 g
Kalori
1328.8 kJ /
317.6 kcal
Yağ
23.4 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
3181.4 g
Karbonhidrat
7.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給站
74 Tarif
Tayvan
Tayvan