玉米筍炒青江菜

玉米筍炒青江菜

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
2 人份

Malzemeler

  • 苦茶油
    10 克
  • 嫩薑 切絲
    10 克
  • 玉米筍 切斜片(約1.5公分)
    100 克
  • 青江菜 切段(約5公分)
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    80 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 242.8 mg
Protein 2.2 g
Kalori 324.9 kJ / 77.7 kcal
Yağ 5.2 g
Lif 2.8 g
Doymuş Yağ 4198 g
Karbonhidrat 6.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...