Cihazlar ve Aksesuarlar
日式炒牛蒡
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
清酒60 克
-
味醂2 大匙
-
糖1 大匙
-
日式醬油1 大匙
-
味噌15 克
-
牛蒡 去皮切絲(約200克)1 根
-
蜂蜜1 茶匙
-
白芝麻½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
1.302 g
Kalori
378 kJ /
90 kcal
Yağ
0.746 g
Lif
1.733 g
Karbonhidrat
15.921 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
樂活蔬食
10 Tarif
Tayvan
Tayvan