肉醬杏鮑菇千層麵

肉醬杏鮑菇千層麵

5.0 2 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 人份

Malzemeler

  • 牛肉絲 剝散,放入冰箱冷凍約1小時
    450 克
  • 杏鮑菇 整枝,切圓片(厚約0.5公分)
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    100 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    100 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 罐裝切碎番茄 (不含液體)
    200 克
  • 蕃茄糊
    60 克
  • 紅酒
    25 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 奶油 室溫軟化
    5 克
  • 比薩起士絲
    150 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 439.9 mg
Protein 34.4 g
Kalori 1582.7 kJ / 378.6 kcal
Yağ 19.8 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 71.3 g
Karbonhidrat 18.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...