Cihazlar ve Aksesuarlar
歸杞滷白菜
Hazırlık 20 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
油15 克
-
櫻花蝦5 克
-
乾香菇 泡軟、切片3 朵
-
蒜苗 切段15 克
-
娃娃菜400 克
-
水50 克
-
當歸5 克
-
枸杞1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
3.5 g
Kalori
288.2 kJ /
69 kcal
Yağ
4.1 g
Lif
2.8 g
Karbonhidrat
7.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常養生食補
11 Tarif
Tayvan
Tayvan