Uyumlu sürümler
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastinaak en anijs puree
- 150 g melk
- 10 g Pastis
- 350 g pastinaak, in stukken
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
Zeetong in granaatappelboter
- 300 g zeetongfilet
- 2 snuifjes zout
- 75 g sjalotten
- 3 granaatappels
- 100 g granaatappelsap
- 70 g halfgezouten boter, in kleine stukken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 3046 kJ / 728 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 godz. 5 min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15 phút
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Değerlendirme yok
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Pudding met aardbei en peer
Değerlendirme yok
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Değerlendirme yok
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Mysterieuze soep
45min