Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les épinards
- 100 g de parmesan, en morceaux (2 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g de beurre
- 1200 g d'épinards en branches, surgelés, décongelés, égouttés (soit env. 950 g)
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
La sauce béchamel
- 500 g de lait, froid
- 50 g de beurre
- 50 g de farine
- ¾ de c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 250 g de ricotta fraîche
- 1 citron, bio, zeste râpé
- 30 g de jus de citron
La finition
- 10 g de beurre
- 12 feuilles de lasagne (sans précuisson)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2858 kJ / 686 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 37 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto à la courge
35min
Quiche aux asperges
1 Std.
Pâtes aux tomates et aux épinards
35min
Curry de courge
1 Std.
Minipizzas sur une base chou-fleur-fromage
1 Std.
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Tarte aux épinards
55min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)
50min
Lasagnes à la courge
1 Std. 40 Min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 Min
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min
Lasagnes
2 Std.