![Parmigiana al forno Parmigiana al forno](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1e824256-14d2-4f18-b918-2d656f69b5f5/Derivates/9bbd0b18-6043-4f1e-abaf-321e086630fa.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La sauce tomate
- 150 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 2 brins de thym, frais, effeuillé
- ½ bouquet de basilic frais (env. 10 g), effeuillé
- 85 g d'huile d'olive
- 950 g de tomates, en quartiers
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 1 pincée de poivre, moulu
- 1000 g d'aubergines, coupées en longues tranches (8 mm)
- 4 pincées de sel
- 300 g de mozzarella, coupée en tranches (5 mm), effilochée
- ½ bouquet de basilic frais, effeuillé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2591 kJ / 624 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto aux poivrons
35 min
Risotto à la courge
35 min
Tumbet (gratin de légumes à la majorquine)
1j 15 menit
Quiche saumon, épinards, feta
1h
Risotto au citron et épinards
30 min
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Soupe du chalet
40 min
Tartinade d’aubergines
20 min
Lasagne verdi
1j 15 menit
Tarte aux légumes (TM6)
25 min
Piccata de poulet sur ratatouille
40 min
Risotto alle cinque P
30 min