Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de carottes, en morceaux (3 cm)
- 250 g d'endives
- 20 g de beurre
- 300 g de riz risotto (par ex. Arborio)
- 900 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 125 g de fromage frais double crème au raifort
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2299 kJ / 549 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
One pot penne-poireaux
30min
Gratin de l’armailli
50min
Risotto aux poivrons
35min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Risotto au poireau
40min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Velouté de tomates et de courges
25min
Sauce aux légumes pour les pâtes
40min
Lasagnes à la courge
1 godz. 40 min
Risotto à la courge
35min