Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g water
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 60 g shallot, halved
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 200 g squid, raw, cleaned, cut in pieces (1 cm)
- 200 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (2 cm)
- 400 g fresh tuna, skinless fillets, cut in pieces (2 cm)
- 160 g large raw prawns, peeled
- 2 lemons, juice only
- 1 bunch fresh parsley, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1613 kJ / 385.5 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 24.8 g
- Yağ
- 16.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 739.9 mg
Alternatif tarifler
Bulgur Wheat
35 Min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 Min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 Min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 godz. 15 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Cod with citrus butter
50 Min
Baby-friendly Thai Green Chicken Curry with Jasmine Rice
1 Std. 10 Min
Salmon and Courgette en Croute
1 Std.
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min