Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g water
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 60 g shallot, halved
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 200 g squid, raw, cleaned, cut in pieces (1 cm)
- 200 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (2 cm)
- 400 g fresh tuna, skinless fillets, cut in pieces (2 cm)
- 160 g large raw prawns, peeled
- 2 lemons, juice only
- 1 bunch fresh parsley, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1613 kJ / 385.5 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 24.8 g
- Yağ
- 16.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 739.9 mg
Alternatif tarifler
Seafood Risotto
40min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Sicilian Prawn Salad
40min
Hake and Prawn Burger
15 Min
Prawn Curry with Basmati Rice
35min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 Std. 15 Min