Spaghetti Vongole

Spaghetti Vongole

4.3 8 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • water cold, for purging
  • fresh clams
    1000 g
  • water
    1900 g
  • dried spaghetti (cooking time 11 minutes)
    320 g
  • fresh parsley leaves only (approx. 20 g)
    1 bunch
  • fine sea salt plus extra for seasoning
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • garlic cloves
    2
  • dried chilli flakes
    1 tsp
  • dry white wine
    50 g
  • ground black pepper to taste

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 795.5 mg
Protein 34.3 g
Kalori 2510 kJ / 600.5 kcal
Yağ 21.5 g
Lif 2.3 g
Doymuş Yağ 3.3 g
Karbonhidrat 30.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...