Cihazlar ve Aksesuarlar
Spaghetti Vongole
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
water cold, for purging
-
fresh clams1000 g
-
water1900 g
-
dried spaghetti (cooking time 11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes1 tsp
-
dry white wine50 g
-
ground black pepper to taste
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
795.5 mg
Protein
34.3 g
Kalori
2510 kJ /
600.5 kcal
Yağ
21.5 g
Lif
2.3 g
Doymuş Yağ
3.3 g
Karbonhidrat
30.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Easy Italian with Thermomix Friend®
8 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Miso Carbonara Udon
25 dk
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1sa 30 dk
Alpine Macaroni
45 dk
Spooky Spaghetti and Meatballs (TM6 & TM5)
1sa 25 dk
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 dk
Mussels in spicy tomato sauce
45 dk
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2sa 30 dk
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1sa 40 dk
Mixed berry jam tart
2sa 35 dk
Boozy Peach and Mint Iced Tea
2sa 25 dk
Shrimp Cakes
30 dk
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 dk