Cihazlar ve Aksesuarlar
Spaghetti Vongole
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
water cold, for purging
-
fresh clams1000 g
-
water1900 g
-
dried spaghetti (cooking time 11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes1 tsp
-
dry white wine50 g
-
ground black pepper to taste
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
795.5 mg
Protein
34.3 g
Kalori
2510 kJ /
600.5 kcal
Yağ
21.5 g
Lif
2.3 g
Doymuş Yağ
3.3 g
Karbonhidrat
30.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Easy Italian with Thermomix Friend®
8 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1h 40min
Sea Vegetable Stew
55min
Kung Pao Prawns
45min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Baked spinach and eggs
35min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1h
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Asian Peanut Sauce
1h 20min
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Bloody Mary Soup
25min
Sweet And Sour Condiment Sauce
40min