![Petits Pois and Pancetta Risotto Petits Pois and Pancetta Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FA1F4687-86F1-4C9E-9226-036B5568404E/Derivates/1C927985-6EC8-4556-B2D2-C061C2972927.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 40 g shallots, halved
- 50 g olive oil, plus extra for frying
- 200 g frozen petits pois, defrosted
- 100 g dry white wine
- 200 g risotto rice
-
450
g vegetable stock
veya 450 g chicken stock - 150 g pancetta, sliced or cubed (1 cm)
-
30
g single cream
veya 30 g unsalted butter, diced - 2 - 3 pinches ground black pepper
- 5 - 10 fresh mint leaves, chopped, to taste
- fine sea salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2357 kJ / 563 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Karbonhidrat
- 44.1 g
- Yağ
- 33.8 g
Alternatif tarifler
Courgette and Feta Risotto
30min
Mushroom Risotto
30min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30min
Asparagus Risotto
45min
Chilli Con Carne
35min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Pea and Mint Risotto
40min
Toad in the Hole
1h
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Prawn and Chorizo Paella
45min