Cihazlar ve Aksesuarlar
花椰菜炒雞肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
2 人份
Malzemeler
-
水1000 克
-
綠花椰菜 切小朵100 克
-
油15 克
-
嫩薑 切片15 克
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)150 克
-
鹽⅛ 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
278.5 mg
Protein
16.2 g
Kalori
777.8 kJ /
185.9 kcal
Yağ
12.2 g
Lif
1.1 g
Doymuş Yağ
6476.8 g
Karbonhidrat
2.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給
6 Tarif
Tayvan
Tayvan