花椰菜炒雞肉

花椰菜炒雞肉

4.5 6 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
2 人份

Malzemeler

  • 1000 克
  • 綠花椰菜 切小朵
    100 克
  • 15 克
  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 去骨雞腿排 切塊(約3公分)
    150 克
  • ⅛ 茶匙
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 278.5 mg
Protein 16.2 g
Kalori 777.8 kJ / 185.9 kcal
Yağ 12.2 g
Lif 1.1 g
Doymuş Yağ 6476.8 g
Karbonhidrat 2.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...