Cihazlar ve Aksesuarlar
枸杞蒸鱈魚
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
1 人份
Malzemeler
-
日式醬油20 克
-
米酒5 克
-
鹽¼ 茶匙
-
鱈魚片250 克
-
薑 切片15 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 大匙
-
水500 克
-
新鮮香菜 只取葉子3 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1128.3 mg
Protein
14.7 g
Kalori
899.4 kJ /
215 kcal
Yağ
14.8 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
1716.7 g
Karbonhidrat
3.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給站
74 Tarif
Tayvan
Tayvan