枸杞蒸鱈魚

枸杞蒸鱈魚

4.7 12 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
1 人份

Malzemeler

  • 日式醬油
    20 克
  • 米酒
    5 克
  • ¼ 茶匙
  • 鱈魚片
    250 克
  • 切片
    15 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 大匙
  • 500 克
  • 新鮮香菜 只取葉子
    3 根

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 1128.3 mg
Protein 14.7 g
Kalori 899.4 kJ / 215 kcal
Yağ 14.8 g
Lif 0.2 g
Doymuş Yağ 1716.7 g
Karbonhidrat 3.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...