Cihazlar ve Aksesuarlar
海鮮羅宋湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
6 人份
Malzemeler
-
洋蔥100 克
-
蒜頭5 顆
-
橄欖油15 克
-
芹菜 切段80 克
-
牛番茄 川燙去皮3 顆
-
高麗菜 切塊250 克
-
雞高湯1100 克
-
蕃茄糊150 克
-
乾月桂葉2 片
-
蟹 腳100 克
-
花枝 切片150 克
-
生明蝦 (鳳尾蝦),帶殼,去鬚腳15 隻
-
鹽 依個人口味調整½ 茶匙
-
義大利綜合香料1 茶匙
-
紅鯛魚片 (約140克)1 片
-
李型番茄 (isteğe bağlı) 切半15 粒
-
新鮮巴西利葉少許
-
黑胡椒粉 依個人口味調整少許
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
328.3 mg
Protein
18 g
Kalori
662.1 kJ /
158.4 kcal
Yağ
4.1 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
142 g
Karbonhidrat
14.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
低GI簡易料理
8 Tarif
Tayvan
Tayvan