蘆筍炒蝦仁

蘆筍炒蝦仁

4.8 16 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
2 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 蘆筍
    300 克
  • 新鮮百合 (isteğe bağlı) 切片
    10 克
  • 蝦仁 開背去腸泥
    250 克
  • ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 15.4 g
Kalori 512 kJ / 122 kcal
Yağ 5.4 g
Lif 0.2 g
Karbonhidrat 2.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...