Cihazlar ve Aksesuarlar
蘆筍炒蝦仁
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
2 人份
Malzemeler
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
蘆筍300 克
-
新鮮百合 (isteğe bağlı) 切片10 克
-
蝦仁 開背去腸泥250 克
-
鹽½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
15.4 g
Kalori
512 kJ /
122 kcal
Yağ
5.4 g
Lif
0.2 g
Karbonhidrat
2.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan