Cihazlar ve Aksesuarlar
花椰菜炒豬肉
Hazırlık 20 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
蒜頭 切片15 克
-
紅蘿蔔 切片50 克
-
豬里肌肉 切片150 克
-
綠花椰菜,切小朵200 克
-
水15 克
-
鹽 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 人份
Sodyum
895.5 mg
Protein
38 g
Kalori
2043.6 kJ /
488.9 kcal
Yağ
32.1 g
Lif
7.5 g
Karbonhidrat
17.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美味自由配
10 Tarif
Tayvan
Tayvan
舒心饗宴
24 Tarif
Tayvan
Tayvan