花椰菜炒豬肉

花椰菜炒豬肉

4.5 15 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 35 dk
4 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 蒜頭 切片
    15 克
  • 紅蘿蔔 切片
    50 克
  • 豬里肌肉 切片
    150 克
  • 綠花椰菜,切小朵
    200 克
  • 15 克
  • 依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 人份

Sodyum 895.5 mg
Protein 38 g
Kalori 2043.6 kJ / 488.9 kcal
Yağ 32.1 g
Lif 7.5 g
Karbonhidrat 17.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...