Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 克 新鮮荸薺 ,去皮,切小丁
- 10 克 薑
- 10 克 蔥 ,切段(約3公分)
- 1 大匙 醬油膏
- 1 大匙 太白粉
- 200 克 豬絞肉
- 油 ,少許 (刷油用)
- 10 克 黃耆 ,洗淨,瀝乾
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 片 當歸 (約5克),洗淨,瀝乾
- 600 克 水
- 60 克 青江菜 ,切段(約5公分)
- 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- 6 顆 去籽紅棗 ,洗淨,瀝乾
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 803.8 kJ / 192.1 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Karbonhidrat
- 16.5 g
- Yağ
- 4.1 g
- Doymuş Yağ
- 100.3 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 544.5 mg