Cihazlar ve Aksesuarlar
藥膳獅子頭
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
2 人份
Malzemeler
-
新鮮荸薺 去皮,切小丁30 克
-
薑10 克
-
蔥 切段(約3公分)10 克
-
醬油膏1 大匙
-
太白粉1 大匙
-
豬絞肉200 克
-
油 少許 (刷油用)
-
黃耆 洗淨,瀝乾10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
當歸 (約5克),洗淨,瀝乾1 片
-
水600 克
-
青江菜 切段(約5公分)60 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾6 顆
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
544.5 mg
Protein
21.9 g
Kalori
803.8 kJ /
192.1 kcal
Yağ
4.1 g
Lif
1.5 g
Doymuş Yağ
100.3 g
Karbonhidrat
16.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給站
74 Tarif
Tayvan
Tayvan