Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 500 g Rispentomaten, geviertelt
- 500 g Wasser
- 50 g Tomatenpüree, zweifach konzentriert
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 100 g Rotwein
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
- 1 TL Salz
- 4 Stück Burrata piccola (ca. 200 g)
- ½ Bund Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 2 TL Olivenöl
- 4 Prisen Fleur de Sel
- 4 Prisen Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 4 Portionen
- Kalori
- 10164 kJ / 2427 kcal
- Protein
- 72.9 g
- Karbonhidrat
- 268 g
- Yağ
- 115 g
Alternatif tarifler
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 min
Älpler Magronen
45 min
Munder Safranrisotto
45 min
Risotto Cinque P
30 min
Bündner Gerstensuppe
55 min
Älpler Magronen
45 min
Risotto milanese
30 min
Bündner-Spätzli
45 min
Spinat-Zitronen-Risotto
30 min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 min
Peperoni-Risotto
35min