Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 500 g Rispentomaten, geviertelt
- 500 g Wasser
- 50 g Tomatenpüree, zweifach konzentriert
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 100 g Rotwein
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
- 1 TL Salz
- 4 Stück Burrata piccola (ca. 200 g)
- ½ Bund Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 2 TL Olivenöl
- 4 Prisen Fleur de Sel
- 4 Prisen Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 4 Portionen
- Kalori
- 10164 kJ / 2427 kcal
- Protein
- 72.9 g
- Karbonhidrat
- 268 g
- Yağ
- 115 g
Alternatif tarifler
Gemüsewähe (TM6)
25 min
Risotto Cinque P
30 Min
Gemüsetatar
25 min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min
Spinat-Zitronen-Risotto
30 Min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 godz.
Munder Safranrisotto
45min
Kürbisrisotto
35min
Risotto milanese
30 Min
Älpler Magronen
45min
Bündner-Spätzli
45min
Peperoni-Risotto
35min