
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan in Stücken (2 cm)
- 500 g Rispentomaten geviertelt
- 500 g Wasser
- 50 g Tomatenpüree zweifach konzentriert
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 100 g Rotwein
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
- 1 TL Salz
- 4 Stück Burrata piccola (ca. 200 g)
- ½ Bund Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 2 TL Olivenöl
- 4 Prisen Fleur de Sel
- 4 Prisen Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 601.4 kcal / 2516.1 kJ
- Protein
- 20.3 g
- Yağ
- 24.4 g
- Karbonhidrat
- 69.8 g
- Lif
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.9 g
- Sodyum
- 1188.4 mg