Cihazlar ve Aksesuarlar
Tomatenrisotto mit Burrata
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 Portionen
Malzemeler
-
Parmesan in Stücken (2 cm)80 g
-
Rispentomaten geviertelt500 g
-
Wasser500 g
-
Tomatenpüree zweifach konzentriert50 g
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl40 g
-
Rotwein100 g
-
Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)300 g
-
Salz1 TL
-
Burrata piccola (ca. 200 g)4 Stück
-
Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft½ Bund
-
Olivenöl2 TL
-
Fleur de Sel4 Prisen
-
Pfeffer, gemahlen4 Prisen
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 Portion
Sodyum
1188.4 mg
Protein
20.3 g
Kalori
2516.1 kJ /
601.4 kcal
Yağ
24.4 g
Lif
2.3 g
Doymuş Yağ
8.9 g
Karbonhidrat
69.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Peperoni-Risotto
35 dk
Risotto Cinque P
30 dk
Älpler Magronen
45 dk
Risotto milanese
30 dk
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 dk
Kürbisrisotto
35 dk
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 dk
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1sa
Spinat-Zitronen-Risotto
30 dk
Chügelipastetli
30 dk
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 dk
Toblerone®-Mousse
3sa 10 dk