Tomatenrisotto mit Burrata

Tomatenrisotto mit Burrata

4.6 1.4K değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Parmesan in Stücken (2 cm)
    80 g
  • Rispentomaten geviertelt
    500 g
  • Wasser
    500 g
  • Tomatenpüree zweifach konzentriert
    50 g
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl
    40 g
  • Rotwein
    100 g
  • Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
    300 g
  • Salz
    1 TL
  • Burrata piccola (ca. 200 g)
    4 Stück
  • Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft
    ½ Bund
  • Olivenöl
    2 TL
  • Fleur de Sel
    4 Prisen
  • Pfeffer, gemahlen
    4 Prisen

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 1188.4 mg
Protein 20.3 g
Kalori 2516.1 kJ / 601.4 kcal
Yağ 24.4 g
Lif 2.3 g
Doymuş Yağ 8.9 g
Karbonhidrat 69.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...