Tomatenrisotto mit Basilikum

Tomatenrisotto mit Basilikum

4.3 262 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Parmesan in Stücken (2 cm)
    90 g
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl und etwas mehr zum Garnieren
    40 g
  • Rispentomaten geviertelt
    650 g
    650 g gehackte Tomaten, aus der Dose, (1 Dose 400 g und eine Dose 230 g), mit Wasser auf 600 g auffüllen
  • Tomatenpüree (isteğe bağlı) (siehe Tipp)
    50 g
  • Wasser
    400 g
  • Rotwein
    100 g
    100 g Wasser
  • Salz
    1 TL
  • Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
    300 g
  • Basilikum, frisch (ca. 20 g)
    1 Bund
    1 Bund Thai Basilikum, frisch, (ca. 20 g)
  • Fleur de Sel (isteğe bağlı)
    4 Prisen
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen (isteğe bağlı)
    4 Prisen

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 15.2 g
Kalori 2218 kJ / 530.1 kcal
Yağ 18.8 g
Karbonhidrat 69.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...