Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Garnieren
-
650
g Rispentomaten, geviertelt
veya 650 g gehackte Tomaten, aus der Dose (1 Dose 400 g und eine Dose 230 g), mit Wasser auf 600 g auffüllen - 50 g Tomatenpüree (siehe Tipp) (isteğe bağlı)
- 400 g Wasser
-
100
g Rotwein
veya 100 g Wasser - 1 TL Salz
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
-
1
Bund Basilikum, frisch, (ca. 20 g)
veya 1 Bund Thai Basilikum, frisch, (ca. 20 g) - 4 Prisen Fleur de Sel (isteğe bağlı)
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2218 kJ / 530.1 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 69.9 g
- Yağ
- 18.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35 Min
Gemüsewähe
1 Std.
Risotto Cinque P
30 Min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 Min
Gemüse-Tomatenreis mit Bohnen
35 Min
Spinat-Zitronen-Risotto
30 Min
Lauch-Käsewähe
1h 5min
Poulet-Stroganoff
50 min
Ofen-Käseschnitte
35 Min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 Min
Kartoffelstock nature
55min
Peperoni-Risotto
35 Min