Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Appenzeller Käse, Rahmkäse, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
- 20 g Olivenöl
- 1 Bio-Zitrone, abgeriebene Schale
- 730 g Wasser
- 100 g Weisswein
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 150 g Jungspinat
- 2 EL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 4 Portionen
- Kalori
- 7305.4 kJ / 1746 kcal
- Protein
- 46.6 g
- Karbonhidrat
- 263.5 g
- Yağ
- 47.4 g
- Doymuş Yağ
- 18.9 g
- Lif
- 6.6 g
- Sodyum
- 1965.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto mit frischen Steinpilzen
35min
Peperoni-Risotto
35min
Gemüse-Couscous-Strudel mit Joghurtsauce
50min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Risotto Cinque P
30min
Tomatenrisotto mit Burrata
30min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1h
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50min
Kürbis-Kokossuppe
45min
Kürbisrisotto
35min
Lauch-Käsewähe
1h 5min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30min