
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème galanga et citronnelle
- 30 g d'échalote
- 5 g de galanga
- 1 tige de citronnelle fraîche
- 2 pincées de sel
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le risotto au gambas
- 40 g de parmesan en morceaux
- 30 g d'échalote
- 40 g de beurre en morceaux
- 160 g de riz spécial risotto, type arborio
- 30 g de vin blanc
- 360 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 8 gambas décortiquées
- 20 g d'huile d'olive
- 2 pincées de fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1330 kcal / 5534.5 kJ
- Protein
- 34.5 g
- Yağ
- 58.5 g
- Karbonhidrat
- 163.5 g
- Lif
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 32.5 g
- Sodyum
- 2149 mg