Squid à la provençale
TM6 TM5

Squid à la provençale

3.3 ( 3 değerlendirme )

Malzemeler

  • 1 garlic clove
  • 100 g onions cut in halves
  • 200 g red peppers cut in pieces
  • 30 g olive oil plus extra for frying
  • 600 g raw squid rings
  • 5 pinches salt
  • 2 pinches ground Espelette pepper
  • 1 lemon, preferably organic zest and juice
  • 10 fresh basil leaves chopped
  • 500 g tomatoes cut in halves
  • 3 pinches ground white pepper
  • 400 g courgettes cut in cubes (approx. 1 cm)
  • 100 g yellow pepper cut in strips (approx. 3 cm long)
  • 200 g fennel bulb cut in strips (approx. 3 cm long)
  • 160 g green olives, pitted

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
357 kcal / 1494 kJ
Protein
28 g
Yağ
17 g
Karbonhidrat
24 g
Lif
8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler