Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Füllung
- 5 g Basilikum, frisch, nur Blätter
- 120 g Oliven, schwarz, entkernt
- 500 g Wasser
- 7 Eier (Größe M)
- 200 g Fisolen, frisch, in Stücken (1 cm)
- 200 g Sonnenblumenöl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 1 - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Senf
- 1 Weißbrot (ca. 500 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 1684 kJ / 402 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 671 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kärntner Reindling
2 Std. 40 Min
Omas Apfelkompott
20 Min
Grießflammeri mit Quittenkompott
4h 50min
Kärntner Kasnudln
1ωρ. 45 λεπτ.
Menü: Leichte Paprikacremesuppe, Hendlrouladen mit Gemüse und Petersilerdäpfeln
1h 15min
Gotl-Zopf
2h 15min
Orangen-Mohn-Joghurt Dressing
5min
Erdbeercrumble mit Mandelsauce
50 min
Flanksteak mit Krensauce und bunten Salat
5h
Weißes Topfen-Mousse
1h 10 min
Schnittlauchsauce
10 λεπτ.
Omas Apfelkompott mit Honig
20 Min