Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 200 g de farine de blé + 10 g pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 2 petits-suisses, à 0% de MG
- 50 g d'eau
La garniture
- 400 g d'eau
- 300 g de blettes, côtes et feuilles séparées
- 120 g de ricotta
- 1 œuf
- 125 g de lait écrémé
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de crevettes roses cuites, décortiquées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 914 kJ / 218 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche épinards et lardons
1 Std. 10 Min
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
1 Std. 10 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Quiche oignon-fenouil
1 Std. 10 Min
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Tourte aux blettes
13 Std.
Focaccia aux fanes de navet
3u. 15min
Soufflé épinards-jambon
35min
Flans vapeur aux épinards
40min
Bricks de thon, fenouil et carotte
55min
Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette
45min
Quenelles de blettes au four
1h 5min