Bacalhau em sous-vide com esmagada de batata

Bacalhau em sous-vide com esmagada de batata

4.5 4 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 50 dk
4 doses

Malzemeler

  • salsa só as folhas
    3 pés de
  • coentros só as folhas
    3 pés de
  • chalota
    25 g
  • estragão só as folhas
    1 pé de
  • filetes de bacalhau fresco s/ pele
    350 g
  • sal
    4 pitadas de
  • pimenta
    4 pitadas de
  • natas
    20 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.) (ver dica)
    30 g
    1 c. chá de ácido ascórbico em pó
  • água
    600 g
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
    800 g
  • manteiga
    50 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 717.5 mg
Protein 21.3 g
Kalori 1472 kJ / 350.3 kcal
Yağ 13 g
Lif 4 g
Doymuş Yağ 8.3 g
Karbonhidrat 34.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...