Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 3 pés de coentros, só as folhas
- 25 g chalota
- 1 pé de estragão, só as folhas
- 350 g filetes de bacalhau fresco s/ pele
- 4 pitadas de sal
- 4 pitadas de pimenta
- 20 g natas
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.) (ver dica)
veya 1 c. chá de ácido ascórbico em pó - 600 g água
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 50 g manteiga
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1472 kJ / 350.3 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Karbonhidrat
- 34.8 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 717.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chutney de cebola roxa
24 Std.
Ervilhas com ovos escalfados na Bimby Friend
35min
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4h 25min
Perna de borrego com iogurte e especiarias
29 Std. 50 Min
Arroz vermelho com amêndoas
1u.
Espelta
8h 40min
Chutney de cebola roxa
24 Std.
Caldo de legumes
45min
Goulash de borrego com pimento (Tas Kebab)
1h 10 min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5 godz. 20 min
Bisque de camarão com crostini
1u.
Ossobuco
5 Std. 15 Min