Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 50 g di burro
- 1 spicchio di aglio, a piacere
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- tartufo fresco a scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1152 kJ / 275.5 kcal
- Protein
- 35.5 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 825 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 Min
Pollo con sugo alla paprika a Cottura Lenta
4h
Uova strapazzate con asparagi e gamberi
15min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Rotoli croccanti
9h 30min
Penne con le cozze
Değerlendirme yok
Scaloppine ai funghi
40 Min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 Min
Scaloppine agli asparagi
1 Std.
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30 Min
Risotto alla pescatora
35 Min
Fusilli integrali gamberi e zucchine
40 Min