Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g un
- 60 g çiğ karabuğday tanesi
- 25 g şeker
- ½ tk tuz
- 230 g süt
- 1 tk instant kuru hamur mayası
- 60 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- 40 g zeytinyağı, blinileri pişirmek için ekstra zeytinyağı
- 2 yumurta, büyük boy (63-73 gr)
-
110 - 180
g labne, hafifçe karıştırılmış
veya 110 - 180 g sürülebilir taze peynir, hafifçe karıştırılmış - 200 - 250 g füme somon, dilimlenmiş
-
50 - 60
g havyar
veya 50 - 60 g somon yumurtası, servis etmek için -
dereotu yaprağı, süslemek için
veya frenk soğanı, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 343 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan Peynir Sosu
50min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 Min
Frambuazlı Salata Sosu
10min
Vegan Çedar Peyniri
3h 10min
Kırmızı Şaraplı Armut
3j 20 mnt
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1h 10min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1h 10min
Yer Fıstıklı Bar
1h 30min
Bircher Müsli
12hod. 10min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2h 30min
Sabayon
15min
Gazpacho
10min