Sous-vide Miso Aubergine

Sous-vide Miso Aubergine

3.0 6 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
2 portions

Malzemeler

  • aubergine cut in pieces (2 cm)
    300 g
  • sesame oil
    1 tsp
  • white miso paste to taste
    3 - 4 Tbsp
  • rice wine vinegar
    2 tsp
  • caster sugar
    2 tsp
  • salt
    2 tsp
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    1400 g
  • lemon juice freshly squeezed (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • spring onions thinly sliced (2 mm), for garnishing
    4 - 5
  • toasted sesame seeds for garnishing

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 2868 mg
Protein 5 g
Kalori 575 kJ / 137 kcal
Yağ 4 g
Lif 7 g
Doymuş Yağ 0.6 g
Karbonhidrat 23 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...