![Sous-vide Miso Aubergine Sous-vide Miso Aubergine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/33C09E42-D5AC-4411-A839-EA23CC40210D/Derivates/96b91e00-f5bd-4641-9c6b-d2848fa9662e.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 1 tsp sesame oil
- 3 - 4 Tbsp white miso paste, to taste
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - 4 - 5 spring onions, thinly sliced (2 mm), for garnishing
- toasted sesame seeds, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 575 kJ / 137 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 2868 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Mushroom Risotto
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2 Std. 15 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Marinated Peppers
55min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 Min
Mint Courgettes
30min
Asparagus Stem Soup
55min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min