
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g onions halved or cut in wedges to fit in feeder
- 80 g Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 20 g unsalted butter diced
- 1 tsp fine sea salt plus 5 g or to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 1 ½ tsp dark muscovado sugar
- 65 g plain flour
- 50 g white wine vinegar
- 800 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
veya 1 chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled - 1 dried bay leaf
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 12 slices baguette slightly stale, or other crusty bread
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 234 kcal / 979 kJ
- Protein
- 8 g
- Yağ
- 13 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Lif
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Sodyum
- 819 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Leek and Potato Soup
1sa
Creamy tomato soup
30 dk
Onion Soup
1sa
Pumpkin soup
35 dk
Smooth cauliflower soup
50 dk
Creamy mushroom soup
20 dk
Asparagus cream soup
30 dk
Caramelised red onion chutney
24sa
Cauliflower Cheese Soup
30 dk
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 dk
Broccoli Cream Soup with Croutons
1sa
Leek and Potato Soup (TM6)
40 dk