Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g onions, halved or cut in wedges to fit in feeder
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt, plus 5 g or to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 1 ½ tsp dark muscovado sugar
- 65 g plain flour
- 50 g white wine vinegar
- 800 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 dried bay leaf
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 819 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35min
Glamorgan Sausages
50min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble (TM6)
55 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 Min
Mushroom Carpaccio (TM6)
25 min
Sous-vide Miso Aubergine
40 Min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Sicilian Salad
30 min
Black Pudding Scotch Eggs
50min