Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ bunch fresh parsley, thick stems removed, cut in pieces
- 100 g carrot, with peel, cut in pieces
- 250 g spelt grains
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 300 g water
-
1
vegetable stock paste, homemade (see tip)
veya 1 heaped tsp vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 150 g stale bread roll, torn in pieces
- milk, for soaking (approx. 200-250 g)
- 2 medium eggs
- 1 - 2 pinches ground cumin, to taste
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 498.3 kJ / 119.1 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 19.2 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 197.6 mg
Alternatif tarifler
Patatas Bravas with Aioli
1 Std. 15 Min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Creamy Pea Soup
40 min
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1h 30min
Savoury Apero Stars
40 min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3 godz. 45 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
Pizza Dough with a Trio of Toppings
2 Std. 10 Min
Rye Bread Rolls- Bürli
12h