Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico

Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico

4.2 108 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
4 raciones

Malzemeler

  • 60 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
  • 4 dientes de ajo
  • 1 hoja de laurel seca
  • 600 g de patatas en dados de aprox. 3 cm
  • 500 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 500 g de secreto de cerdo ibérico, en tiras de 1x3 cm (secados con papel de cocina) a temperatura ambiente
  • 1 cucharadita de pimentón

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 490.6 mg
Protein 26 g
Kalori 1865 kJ / 446 kcal
Yağ 27.6 g
Lif 2.6 g
Doymuş Yağ 6.5 g
Karbonhidrat 23.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...