Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 500 g di cozze fresche pulite
- 70 g di pane raffermo a pezzi
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 3 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ peperoncino piccante rosso, senza semi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro
- 15 g di vino bianco
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 3799 kJ / 908 kcal
- Protein
- 58.1 g
- Karbonhidrat
- 66.8 g
- Yağ
- 47.3 g
- Lif
- 6.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Fideuá di polpo
1 Std. 10 Min
Tiella barese
1h
Riso patate e cozze
1h
Cozze allo zafferano
55min
Cozze ripiene
1h 30min
Peoci gratinati
1h
Pasticcio altamurano
3 Std. 30 Min
Ditalini polpo e cozze
1 Std. 10 Min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1h 5min
Insalata di mare con citronette all'aglio
2 Std. 25 Min
Risotto alle cozze
1h 5min