Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 380 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino colmo di sale
Ripieno
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di maiale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 6 pomodori pelati, sgocciolati e tagliati a filetti
- 150 - 250 g di mozzarella a fettine
- 60 g di pecorino a fettine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1854 kJ / 443.1 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 37.1 g
- Yağ
- 24.8 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Pizzi leccesi
6h
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Focaccia con salsiccia
1h 50min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Panzerotti alla romana
55 min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 Std. 30 Min
Torta salata di cipolle bianche
1h 25 min
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Focaccia barese
2h 55min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Calzone
2h 50 min