Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 380 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino colmo di sale
Ripieno
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di maiale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 6 pomodori pelati, sgocciolati e tagliati a filetti
- 150 - 250 g di mozzarella a fettine
- 60 g di pecorino a fettine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1854 kJ / 443.1 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 37.1 g
- Yağ
- 24.8 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pitta rustica salentina
1hod. 40min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Calzone
2h 50min
Torta di paccheri in crosta di frutta secca
1hod. 40min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Pizza rustica lucana
1小时 15 分钟
Focaccia di patate
2h 50min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Pasticciotti leccesi
1小时 15 分钟
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Torta di rose salata
4h 15min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3u. 20min