Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di scamorza fresca, a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova sode a metà
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 500 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle, secche o fresche
- 100 g di burro fuso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2778 kJ / 667 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 37 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti con sugo sfizioso
20 min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 godz. 30 min
Pasta alla bagossa
50min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 godz. 25 min
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2h 45min
Pappardelle umbre al pomodoro
1 godz.
Sugo alla puttanesca
45 min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 godz. 25 min
Pasticcio di tortellini
1 godz. 30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Tagliatelle smalzade
2 godz. 30 min
Pasta gratinata
50min