Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di scamorza fresca, a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova sode a metà
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 500 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle, secche o fresche
- 100 g di burro fuso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2778 kJ / 667 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 37 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 Std. 30 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Pizza del pastore
5h
Agnolotti al brasato
3h
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15min
Calzone dolce di ricotta
1 Std. 40 Min
Farfalle all'uovo
1 Std.
Pasta gratinata
50 min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1 Std. 30 Min
Pasta al forno classica
1 Std. 30 Min